/* BURADAN */ /* BURAYA */

Sayfalar

23 Haziran 2015

İkinci El Araç Alım Satımı


COMPUTEST OTO EKSPERTİZ  sistemleri





Artık ikinci el araç alım satımı kolaylaştı. Eskiden araç alırken herkesin içinde "acaba bu aracın motor durumu, boya ve kaportası nasıldır" diye hep bir şüphe olurdu.

Son zamanlarda tüm Türkiye genelinde yaygınlaşan COMPUTEST istasyonları ile bu soruna çözüm getirildi.

Aracınızı bu istasyonlara götürüyorsunuz, Motor, Boya, Kaporta, Fren, Amortisör gibi tüm aksamları bilgisayarlı cihazlarla kontrol ediliyor ve size bir rapor veriliyor. Böylelikle alacağınız aracı almadan önce durumunu öğrenmiş oluyorsunuz.

Bu durum araç alıp satacakların işini kolaylaştırdığı gibi, bir çok kişiye de yeni bir iş imkanı çıkarmış oldu.

Böyle bir istasyonu kurmanın maliyeti yaklaşık 80-90 Bin TL. Her bir aracın testi için alınan rakam ise en az 70 TL. Eğer bir istasyon günde sadece 5 aracı test ederse, ayda yaklaşık 10.000 TL para tahsil ediyor, yani en fazla 1 yıl içinde sisteme yatırılan para geri alınmış oluyor.

Zaten bu işi ciddi yapan kuruluşlar, bir istasyon kurup başladıktan sonra en fazla 7-8 ay sonra ikinci, üçüncü hatta dördüncü istasyonlarını açıyorlar.

Bu konuda en ciddi firma Ankara ve İstabul'da şubeelri olan ve 100 den fazla istayon  kurmuş olan Mates firması. Bu firmaya www.computest.com.tr web adresinden veya 0312 491 8818    0212 276 9127 veya 0532 231 2334 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Firmanın ürünleri Italyan malı, her türlü yedek parça ve servis imkanları mevcut. Proje, Montaj, eğitim ve garanti hizmetlerini kendileri veriyor.

Bu cihazları alırken en çok dikkat edilmesi gereken konu, satış yapan firmanın ciddiyeti, cihazların nerede üretildiği ve servis imkanlarıdır.

Kesinlikle Çin malı ürünlerden ve merdiven altında imal edilen toplama cihazlardan uzak durulmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder